fællesskab
Noget af det vi oftest har hørt Jer, som arbejder i de offentlige køkkener, efterspørge er et større fællesskab, et sted at dele erfaringer og søge inspiration fra jeres kollegaer. Så det må vi have skabt!
Vi bruger Facebook som platform for at starte Green Fork Network fællesskabet. Vi har oprettet en gruppe og I er så velkomne, faktisk er i uundværlige hvis siden skal blive brugbar for jer allesammen. Klik herunder og kom med i vores fællesskab, hvor I kan møde jeres kollegaer og se hvordan de arbejder med at få mere plantemad på menuen.
menneskerne bag projektet

Rasmus Bundgaard
Rasmus er Green Fork Networks helt egen fotograf. Da det er vigtigt for os, at billeder og videoer er både lækre og inspirerende, vidste vi, at vi ville have Rasmus med på holdet fra starten. Rasmus har også fotograferet Mikunas kogebog FRI. Han har en fortid som modefotograf, og vi er glade for hans skarpe sans for æstetik og klare visuelle identitet.

Mette Hyldgaard Pedersen
Kok og opskriftudvikler. Mette var en af de tre kvinder bag Aarhus’ første 100% plantebaserede spisested, Mikuna, sammen med Line og Sigrid. Mette har sammen med Mikuna-holdet lavet kogebogen FRI, og derudover har hun arbejdet i flere både offentlige og private køkkener.

Line Damgaard
Kok og opskriftudvikler. Line drev, sammen med Mette og Sigrid, restaurant Mikuna i Aarhus og fortsætter projektet på de store og små danske festivaler. Line har haft sin egen virksomhed og lavet digital markedsføring for plantebaserede virksomheder og produkter både i Danmark og udlandet.

Sigrid Barfod
Sigrid er projektleder på Green Fork Network, kok og opskriftudvikler. Sammen med Mette og Line har Sigrid drevet restaurant Mikuna i næsten fem år, solgt titusindvis af burgere på danske festivaler, udviklet egne plantebaserede pålægssalater til detailhandlen i samarbejde med Hanegal, og arbejdet som produktudvikler hos Hanegal Food.



